קופרוז בפנים

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

13/10/2013 | 12:39 | מאת: יעל

שלום . אני סובלת מקופרוז על הפנים -באזור האף. הקופרוז הופיע לפני כחצי שנה ומאז הוא רק גודל מה שהופך את הבעיה למטרידה יותר ואסתטית פחות . לצערי אני לא מקבלת תשובות מרופא העור ואין טיפול דרך הכללית. האם יש דרך כלשהי להעלים את המטרד הזה מהפנים שלי ? תודה רבה

13/10/2013 | 20:39 | מאת: מיכל לזרוביץ

יעל שלום רב, כנראה המדובר בתופעה אשר נקראת קופרוז. אני אענה לך מנקודת מבט נטורופתית: דיקור קוסמטי יכול להועיל לך, באופן כללי מומלץ להימנע משמש ואדים לפנים. להימנע גם מאלכוהול.להשתמש במוצרים עדינים. מי צמחים ותערובות שמנים ארומטיות בעלות יכולת לכיווץ כלי דם. את יכולה לנסות פורמולה טבעית, במידה ואת מעוניינת בקבלת טיפול אישי צרי עימי קשר דרך המייל או הטלפון שלי. בין השאר כדאי שתקפידי על אכילת פירות וירקות טריים (במיוחד אלו המכילים ביופלבונואידים המחזקים דפנות כלי הדם כגון: ירקות ירוקים וצהובים, שום ובצל) ומאכלים המכילים ויטמין C. וזה ממש על קצה המזלג. לבריאות מיכל לזרוביץ N.D ד"ר לנטורופתיה ומומחית לרפואה טבעית [email protected] www.ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים