אדמומיות בישבן

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

03/10/2013 | 22:56 | מאת: דיאנה

ערב טוב בורכתי בעור לבן יחסית,ויוצא מצב שהרבה פעמים יש לי אדמומיות בישבן.האדמומיות לרוב היא לאורך הישבן אבל לעיתים היא גם בורחת לעבר הגב התחתון אני לא יודעת ממה זה נובע אני מניחה שזה או מעקיצות(כן יש לי קצת פריחה באזור אבל לא הרבה) או שזה אולי בגלל מגע במהלך קיום יחסי מין או שזה אולי פשוט משהו שמקורו בגוף שלי שיוצר כל הזמן אדמומיות באזור רציתי לדעת האם יש משהו שאפשר לעשות בנידון,אם יש קרם מיוחד לאזור הזה או שכדאי לראות רופא עור והבעיה היא יותר חמורה? *חשוב לציין שאין לי באף מקום אדמומיות קבועה בגוף , רק באזור הישבן והגב התחתון

08/10/2013 | 21:59 | מאת: מיכל לזרוביץ

דיאנה שלום רב, יכול להיות שזה כתוצאה מחיכוך של הישיבה. אבל זה מסוג הדברים שצריך לאבחן. אינני יכולה במקרה זה לייעץ דרך הרשת. אשמח לסייע לך. בברכה, מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית www.ginko-natural.com [email protected] 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים