אלרגיה לצבע שיער, לאלרגיה ל- PPD

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

02/10/2013 | 16:22 | מאת: אורטל

מיכל שלום לך, גיליתי שאני אלרגית לחומר PPD המצוי בצבעי שיער.עד לפני חצי שנה הייתי צובעת רגיל והייתי מקבל קצת אדמומיות בפנים- לא קריטי,ותמיד יש לי באזור חיבורי האצבעות מעין יובש, אקזמה של העור.. כבר שנים בעקבות זה גיליתי את האלרגיה. לפני 3 חודשים ניסיתי את הצבע פיליפ מרטינס- Philip Martins המוגדר כצבע טבעי,מכסה לבן 100% ו- •ללא אמוניה • ללא PPD •ללא Resorcina •ללא Para phenylenediamine •ללא Parabens לתדהמתי פעם ראשונה שממש התנפחתי בפנים ובצוואר, ונאלצתי אף לגשת לרופא ולקחת כדור לאררגיה.. השאלה כזו: מה עליי לעשות, אני גם אלרגית G6PD יש קשר? הרי זה חומרים טבעיים, איך זה שעדיין זה טוב לי..? אשמח לעזרתך.. :)

08/10/2013 | 21:56 | מאת: מיכל לזרוביץ

אורטל שלום רב, חומרים טבעיים לא חסינים לאלרגיות, אפשר לפתח אלרגיה לכל חומר. בברכה, מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית www.ginko-natural.com [email protected] 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים