דיקור פנים או דיקור קוסמטי ואקנה

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

01/10/2013 | 06:33 | מאת: נירית

מיכל, שאלה נוספת, לביתי בת ה-17 יש אקנה ואיננה מעוניינת בראוקוטן. מה דעתך על דיקור קוסמטי או דיקור פנים אצלה? ראיתי באתר שלך כי את מטפלת בדיקור קוסמטי. תודה, נירית

01/10/2013 | 07:37 | מאת: מיכל לזרוביץ

נירית שלום רב, הדיקור הקוסמטי יכול לטפל בבעיות עור שונות כגון אקנה, עגולים שחורים תחת העיניים, אקזמה, קופרוז ועוד. הדיקור הקוסמטי משפר את זרימת הדם לאזורים הנגועים וכך עשוי לרפאם. בברכה, מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית www.ginko-natural.com [email protected] 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים