שפתיים

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

26/09/2013 | 18:50 | מאת: לי

שלום רב, לפני כשבועיים נפלתי על פני ונפצעתי בין השאר בשפתי. השפה נפתחה על ידי התנגשות השיניים. עד היום היו מין קרום של פצע על השפתיים ומעט מוגלה והרבה מאוד כאב. בתחילה, הרופא אמר שאין צורך לעשות דבר ושהשפתיים ישלימו את עצמן. בהמשך, כשהתלוננתי על כאב והפרשות הרופא (משפחה) נתן משחה אנטיביוטית בשם "גנטתרים". היום השכבה מעל החתך התקלפה ועדיין השפתיים נראות חתוכות וחתיכה מהן בולטת כלפי חוץ באופן מאוד לא אסטטי. השאלה שלי היא מה עושים? האם השפתיים באמת "ישלימו את עצמן" ויחזרו לקדמותן? האם יש צורך בהתערבות כלשהי? אשמח לתשובתך המהירה, תודה!

29/09/2013 | 21:54 | מאת: מיכל לזרוביץ

שלום רב, זה מסוג הדברים שצריך לאבחן. אינני יכולה במקרה זה לייעץ דרך הרשת. אשמח לסייע לך. בברכה, מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית www.ginko-natural.com [email protected] 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים