מלח אפסום

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

24/09/2013 | 08:50 | מאת: הילה

היי ברצוני לדעת האם אפשר לטבול באמבטיה גם עם מלח אפסום וגם חומץ סיידר תפוחים על מנת לטפל בכמה מקרים במקביל?כמו קנדידה,ניקוי רעלים וכו בנוסף, האם מומלץ לשתות כל בוקר חצי כפית מלח אפסום(יש לציין שאני שותה בבוקר לימון ושמן זית)?

30/09/2013 | 14:54 | מאת: מיכל לזרוביץ

הילה שלום רב, לגבי שאלתך הראשונה התשובה היא חיובית. לגבי שאלתך השנייה- לא הייתי שותה כל יום. בברכה, מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית www.ginko-natural.com [email protected] 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים