פטרת ציפורניים

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

08/09/2013 | 13:40 | מאת: שרית

אני הרבה זמן סובלת מפטרת בצפורניים ברגליים. התוצאות שעשיתי במעבדה היו: Candida parapsilosis צמיחה דלה ציפורן רגל Yeast Culture Vitek. וגם היה רשום בבדיקה Trichophyton Rubrum ציפורן רגל. מה זה אומר? איזו סוג פטריה? הרופאה לא רצתה לתת לי כדורים ונתנה לי משחות תמיסה חיצונית שלא עזרה. גם קרם על בסיס צמחי לא עזר. לקחתי מתוך קריאה באינטרנט טרבינפין לתקופה של 3 -4 חודשים וזה לא עזר. האם יש כדורים המתייחסים ספציפית לסוג זה של פטריה ואיך נפטרים מזה סופית. היה גם רופא שאמר לי שיש אנשים שאין מצב להיפטר מהם והציע לי להמיס את כל הציפורניים עם משחה ..? זה כדאי? האם יש איזה שהוא טיפול טבעי שיכול לעזור לי?

10/09/2013 | 09:15 | מאת: מיכל לזרוביץ

שרית בוקר טוב, זה מסוג הדברים שצריך לאבחן. אינני יכולה במקרה זה לייעץ דרך הרשת. אשמח לסייע לך. בברכה, מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית www.ginko-natural.com [email protected] 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים