סיליצאה ג'ל

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

07/09/2013 | 00:57 | מאת: שרון

מחפשת מידע לדבי סיליצאה גל, באמת יעיל לחיזוק שורשי השיער? כמה מומלץ לקחת ביום?

10/09/2013 | 08:29 | מאת: מיכל לזרוביץ

שרון שלום רב, כאשר מדובר בשיער דליל או נשירת שיער יש צורך באבחון, יש לעשות הערכה מה הגורמים. האם יש חסרים תזונתיים, האם קיימים גורמים אחרים לנשירה ובהתאם לאבחון יש לטפל. אין פתרונות קסם. לגבי התכשיר הספציפי- תעשי עליו חיפוש בגוגל. אשמח לסייע לך. בברכה, מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית www.ginko-natural.com [email protected] 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים