אזור העיניים

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

06/09/2013 | 00:24 | מאת: מורן

שלום שמי מורן ,בת 24. נתקלתי בהמון אנשים שאומרים כי חייב להשתמש בקרם עיניים מגיל צעיר. האם באמת נדרש שימוש בקרם עיניים מעבר לקרם לחות לפנים? לא מספיק לשים חתיכות מלפפונים או מסיכת אבוקדו? תודה רבה

10/09/2013 | 08:31 | מאת: מיכל לזרוביץ

מורן שלום רב, פירות זה דבר אחד וקרם זה דבר שני. קרם עיניים מותאם לעור העדין סביב העיניים. לכן אני מעדיפה אותו. אשמח לסייע לך. בברכה, מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית www.ginko-natural.com [email protected] 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים