עלי רוזמרין מיובשים דליקים?

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

01/09/2013 | 15:09 | מאת: הילה

ידוע לי ששמן רוזמרין דליק מאוד , האם גם הרוזמרין שנמכר מיובש בבתי טבע ומיועד לחליטות צמחים הוא דליק ? האם כדי להרחיק חרקים ועש מארון בגדים צריך לשים בשקית בד את הרוזמרין המיובש שקונים בבתי טבע או את פרחי הרוזמרין? תודה וחג שמח.

10/09/2013 | 08:46 | מאת: מיכל לזרוביץ

הילה שלום רב, אני ממליצה כי את הצמחי מרפא תכניסי למקרר. בטח שלא כדאי להכניס לארון שאת יודעת כי יש בו עש וכו'. בברכה, מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית www.ginko-natural.com [email protected] 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים