רואקוטן ולייזר

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

28/08/2013 | 14:09 | מאת: לינה

אני לקראת סיום נתילת רואקוטן וידוע לי שרק אחרי 6 חודשים אוכל לחזור לטיפולי לייזר . רציתי בכל זאת לשאול האם אפשר קודם לכן כאשר לא היו לי שום תופעות לוואי בזמן נטילת הכדורים ?! 2. שמתי לב להשחרת עור בין הרגליים למה? ואיך ניתן לטפל בזה והאם זה עובר מעצמו ? 3. למה כאשר עושים הבהרה לשיער ראש זה לא יורד רק אחרי שהשיער גדל אבל בהבהרת שיער גוף זה כן יורד אחרי 3 שבועות בערך ? תודה

10/09/2013 | 09:05 | מאת: מיכל לזרוביץ

לינה שלום רב, הדבר מצריך אבחון. אשמח לסייע לך. בברכה, מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית www.ginko-natural.com [email protected] 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים