מינוציקילין וטיפול בלייזר

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

26/08/2013 | 14:22 | מאת: פרטי

לפני כמה ימים הלכתי לרופא עור והוא הביא לי מרשם למינוציקילין ושאלתי אותו אם זה אמור לפגוע לי בטיפולי לייזר והוא אמר שלא , כי אני יודעת שרקוטאן כן פוגע .. עכשיו אני לא עושה לייזר באיזורים שבהם יש את הבעיה שבשבילה אני אקח את התרופה אבל האם עדיין יש בעיה עם הטיפול בלייזר ולקיחת התרופה בו זמנית למרות הנסיבות?

27/08/2013 | 10:00 | מאת: מיכל לזרוביץ

שלום רב, אינני רוצה לסתור את מה שאמר לך הרופא. אבל למיטב ידיעתי כדאי לחכות חודש מסיום נטילת כדור המינוציקלין ועד שחוזרים לליזר. בברכה, מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית www.ginko-natural.com [email protected] 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים