שמנים ארומתרפים בקרם לחות טבעי לפנים

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

25/08/2013 | 10:28 | מאת: לילך

האם כאשר משתמשים בקרם לחות לפנים שיש בו שמנים ארומתרפים, כדאי להקפיד לא לצאת לשמש לאחר מריחתם, למשל שמן תפוז לימון וכו'? כאשר מורחים את השמנים האלו על העור אז ברור לי שאסור לצאת לשמש אבל השאלה היא האם גם כאשר מכניסים אותם בתוך קרם כי שם הם בכמות קטנה ומעורבבים עם עוד מרכיבים שהם לא שמנים? כוונתי לקרמים טבעיים בלבד, שקונים אותם בחברות שמייצרות קרמים רק מחומרים טבעיים או מאנשי מקצוע בתחום ארומתרפיה שרוקחים את הקרמים באופן עצמאי. תודה.

27/08/2013 | 10:02 | מאת: מיכל לזרוביץ

לילך שלום רב, עם שמנים אתרים מסוג הדרים לא כדאי להיחשף לשמש. בברכה, מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית www.ginko-natural.com [email protected] 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים