הרגשת "שריפה" בכפות הרגליים

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

24/08/2013 | 15:45 | מאת: צימחונאי

שלום ד"ר מיכל אני בן 74,בריא,אין עודף משקל. זה כמה שנים אני מרגיש לעתים קרובות הרגשת "שריפה" בכפות הרגליים-כמו ההרגשה שחשים כאשר נמרח על העור פלפל חריף(ירוק). כדי להקל אני נוהג לשטוף את הרגליים במים קרים מספר פעמים ביום. עלי לציין שכפות רגלי נקיות מכל נגע או אדמומית והעור חלק ובהיר. יש לי חשד שזה נובע ממתח נפשי בו אני שרוי די הרבה שנים-אבל זו רק הנחה. אודה לך ד"ר אם תאירי את עיני בעניין והאם יש מה לעשות ? בתודה מראש.

27/08/2013 | 10:13 | מאת: מיכל לזרוביץ

שלום רב, יש לבצע אבחון כי עשויים להיות מספר גורמים לשריפה בכפות הרגליים כמו למשל לחץ עצבי או בעיה במחזור הדם. אולי אתה נועל נעליים צרות מידי? בכל מקרה אני חושבת כי אבחון מעמיק יוכל לפתור את בעייתך. בברכה, מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית www.ginko-natural.com [email protected] 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים