סימני מתיחות

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

21/08/2013 | 14:40 | מאת: רואן

צהריים טובים , אני בת 20 סובלת מזה שנתיים מסימני מתיחות אדומים ולבנים ועדיין ממשיך להופיע עוד בבית החזה !! יש לי סימנים בכל הגוף ואני הגעתי למצב שמתביישת ללבוש שמלה כי יש מלא סימנים לבנים כמו תפירת ניתוח בברך .. אני לא עליתי ולא ירדתי פתאום במשקל ! האם יש לזה טיפול ?? והאם הטיפול אם יש .. על חשבוני או דרך קופת חולים ??! תודההה

22/08/2013 | 15:33 | מאת: מיכל לזרוביץ

רואן שלום רב, סימני מתיחה עלולים להופיע בכל גיל ויש סיבות שונות לכך. יש הרבה מה לעשות עם סימני מתיחה, בטח כשהם טריים (אדמדם, כחלחל, סגלגל) וניתן גם למנוע. הנכון ביותר הוא להגיע לאבחון מסודר כדי לתת לך את הטיפול הנכון. ניתן בהחלט לטפל בבעיה זו בגישה נטורופתית שהיא לא יקרה וללא תופעות לוואי. בברכה, מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית www.ginko-natural.com [email protected] 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים