פטריה בציפורן הרגל

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

06/08/2013 | 15:38 | מאת: מורן

שלום רב, אני לאחר טיפול פדיקור אצל פדיקוריסטית שהסירה לי את הציפורן עם הפטריה. כעת נותר רק הבסיס. שאלתי היא האם למרוח כרגעאיזשהו משחה אנטיביוטית או לתת למקום לנוח יומיים לפי עצת הפדיקוריסטית? האם אחכ יש צורך להמשיך במשחה שממיסה את הציפורן שניתנה לי עי רופאת העור או שלא? האם מספיק רק כעבור יומיים לטפטף טיפות אגיספור לריפוי סופי של האצבע? הרבה תודה מראש

07/08/2013 | 11:01 | מאת: מיכל לזרוביץ

מורן שלום רב, משחה אנטיביוטית איננה עוזרת במקרי פטריה. אינני מטפלת בתכשירים קונבנציונלים אלא ברפואה טבעית. ההנחה היא כי הבעיה לא החלה בציפורן. זהו הסימפטום. בדרך פטרת מתחילה במע' העיכול ומשם מתפשטת. רק טיפול בסימפטום לא מבטיח כי הפטריה לא תחזור. אם את מעוניינת בטיפול יותר מעמיק את מוזמנת ליצור קשר. בברכה, מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית www.ginko-natural.com [email protected] 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים