הבדל בצבע עור

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

27/07/2013 | 14:36 | מאת: אופק

אז ככה משאני קטן לא הייתי מוריד חולצה הרבה ועם השנים האזורים שחשופים באופן קבוע לשמש (הידיים על לשרוול של החולצה הפנים והצוואר) נותרו שזופים ושחומים ולעומת האזורים שלא היו חשופים ועכשיו נוצר הבדל גדול בניהם וזה ממש בולט לעין וזה מפריע לי אישית שזה ככה וזה גורם לי להתבייש ולא להוריד חולצה בים וכזה.. מה אפשר לעשות

29/07/2013 | 13:50 | מאת: מיכל לזרוביץ

אופק שלום רב, אתה יכול להשתזף בהדרגה כל יום מספר דקות. הפער ילך ויטשטש. לבריאות מיכל לזרוביץ N.D, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית נטורופתית ומומחית ברפואה טבעית 0546499302 http://www.ginko-natural.com [email protected]

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים