אלרגיית בית שחי בהריון

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

26/07/2013 | 16:07 | מאת: נונה10

אני בת 43, בהריון, בריאה בד"כ. עקב שימוש בדאודורנט, התפתחה אצלי אדמומיות בבית שחי, בעיקר בצד שמאל (כם עם קמטים באורך 12 ס"מ ורוחב 6 ס"מ) ופחות בצד ימין. מרחתי במשך שבוע משחת אלוקום שנרשמה לי. העור התקלף והתבהר לאחר מספר ימים, אך לאחר שבוע הכל החל מהתחלה עם אדמומיות וכאבים בכל מריחה. עקב ההריון, הפסקתי את השימוש באלוקום ועברתי למשחה מבוססת צמחים של חברת מורז (skin saver). התחושה נעימה יותר ופחות שורף, אבל האדמומיות והקמטים עדיין שם והקילוף איטי מאוד. מה עלי לעשות?

29/07/2013 | 13:51 | מאת: מיכל לזרוביץ

נונה שלום רב, הדבר דורש אבחון. לבריאות מיכל לזרוביץ N.D, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית נטורופתית ומומחית ברפואה טבעית 0546499302 http://www.ginko-natural.com [email protected]

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים