צלקת

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

26/07/2013 | 13:09 | מאת: יפעת

שלום, לפני חודשיים עברתי ניתוח בברך. נשארה צלקת באורך 15 ס"מ. העור נוקשה ואינו גמשי. הייתי מעוניינת בהמצלה על משחה שתאפשר גמישות. בנוסף הצלקת אדומה -ורודה ומאוד בולטת. מה אפשר לעשות כדי לטשטש ושתיראה כמה שפחות? תודה מראש, יפעת

29/07/2013 | 13:53 | מאת: מיכל לזרוביץ

יפעת שלום רב, הדבר דורש אבחון . יחד עם זאת ניתן להתאים טיפול בבעיה זו. לבריאות מיכל לזרוביץ N.D, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית נטורופתית ומומחית ברפואה טבעית 0546499302 http://www.ginko-natural.com [email protected]

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים