צלקות לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

17/07/2013 | 22:13 | מאת: דנה

שלום, הבן שלי עבר לפני 3 ימים ניתוח לפרוסקופי ועשו לו שלושה חורים בבטן. כעת הוא עם צינור שיצוא מהכליה באחד מהחורים ושני חורים מכוסים במין תחבושת/פלסטר. רציתי לדעת מה לעשות כשנחזור הביתה. הייתי שמחה לטשטש ככל שניתן את הצלקות. שאלותיי הן: 1. מה מותר למרוח לילדים קטנים (הוא בן שנתיים)? ומה הדבר שהכי יכול לעזור לאחר ניתוח? (לא משנה לי כמה זה יעלה) 2.מתי אפשר להתחיל? בחור הגלוי עם הצינור נראה כאילו יש קצת מוגלה מסביב - האם זה בעייתי? הייתי כמובן רוצה להתחיל לטפל מוקדם ככל שניתן אבל השאלה אם מותר. 3. האם שמעת על יריעות סיליקון שמניחים על הצלקת? האם זה עוזר והאם מותר להשתמש לילד קטן? תודה רבה

19/07/2013 | 06:52 | מאת: מיכל לזרוביץ

דנה שלום רב, ראשית מסביב לצינור הקיים את מדווחת כי יש מוגלה. הפני את תשומת לב הרופא כי אני מבינה כי הוא עדיין באשפוז. לעיתים יש צורך בטיפול באנטיביוטיקה מסביב אם יש מוגלה. מעבר לכך, לגבי 2 הצלקות האחרות אפשר לטפל באופן טבעי ולטשטשם אך יש לאבחן קודם לכן. לבריאות מיכל לזרוביץ N.D, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית נטורופתית ומומחית ברפואה טבעית 0546499302 http://www.ginko-natural.com [email protected]

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים