שמן זרעי ענבים

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

16/07/2013 | 20:46 | מאת: לילך

האם אפשר למרוח על השפתיים שמן זרעי ענבים שנמכר בבתי טבע? על הבקבוק לא כתוב האם מיועד לשימוש חיצוני או פנימי ומריחה על השפתיים עלולה להיחשב לשימוש פנימי כי זה עלול להיכנס לפה. האם כאשר מורחים שמן זרעי ענבים על העור, ניתן לצאת לשמש מיד לאחר מכן, האם אהיה העור שהוא חשוף לשמש יהיה חשוף יותר לכוויות שמש או לקרינת שמש?

19/07/2013 | 06:46 | מאת: מיכל לזרוביץ

לילך שלום רב, אין בעיה באופן עקרוני למרוח שמן זרעי ענבים על השפתיים. אפשר לצאת לשמש לאחר מריחה, אבל חשיפה מוגזמת לשמש תגרום תגרום לכוויות שמש. לבריאות מיכל לזרוביץ N.D, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית נטורופתית ומומחית ברפואה טבעית 0546499302 http://www.ginko-natural.com [email protected]

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים