אשדוד

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

12/07/2013 | 13:14 | מאת: שרי

שלום. אני שרי בת 17 שוקלת 80 קילו למטר 58 בשנים האחרונות ניהו לי כתמים חומים בין הרגליים, בין הטוסיק ובבית שחי. זה מפריע לי כי זה לא נראה נקי. למרות שאני מקפידה על מקלחת כל יום. האם יש פתרון להחזיר את העור שלי לעור בהיר יותר. ? האיזורים בהם יש כתמים לא מחוספסים. בבקשה ממך עזרי לי.

15/07/2013 | 10:48 | מאת: מיכל לזרוביץ

שרי שלום רב, יש צורך לאבחן. אולי נובע מחיכוך ממושך. את מוזמנת ליצור קשר על מנת לקבל פרטים נוספים. לבריאות מיכל לזרוביץ N.D, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית נטורופתית ומומחית ברפואה טבעית 0546499302 http://www.ginko-natural.com [email protected]

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים