איך אני יודע אם ינשור לי השיער?!

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

11/07/2013 | 09:10 | מאת: עידו

שלום , אבא שלי וגם סבא שלי הקריחו ונשר להם רוב השיער , לי ברוך ה יש שיער מלא ויפה, עכשיו שאלתי היא איך אני יודע אם אני נתון להתקרחות עתידית, האם זה בטוח שאקריח?! ואם לא איך אני יכול לבדוק זאת?! תודה.

12/07/2013 | 11:39 | מאת: מיכל לזרוביץ

עידו שלום רב, לא ניתן לדעת מראש. מאחר ויש את זה במשפחה אני הייתי עושה צעדי מנע על מנת לא לעודד את הגנטיקה. כמו אבחון האם יש אצלך חסרים תזונתיים, טיפול לראש בפורמולה המעודדת צמיחת שיער. לבריאות מיכל לזרוביץ N.D, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית נטורופתית ומומחית ברפואה טבעית 0546499302 http://www.ginko-natural.com [email protected]

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים