עור שקוף

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

10/07/2013 | 11:55 | מאת: דנה

שלום אני בת 27 שמתי לב שבצידי האף וקצת בלחיים יש לי נימים אדומים סגולים שממש רואים אותם. אני משתמשת לעיתים בגל גרגרים לעור שומני והבנתי שזה יכול להחמיר את המצב? האם יש אפשרות לעשות משהו בנידון ולא טיפולים באלפי שקלים אצל מכוני יופי. תודה

12/07/2013 | 11:42 | מאת: מיכל לזרוביץ

דנה שלום רב, אולי הנימים שאת מדברת עליהם זה קופרוז. קשה לי לדעת דרך הפורום. ג'ל גרגרים לא טוב לך. כדאי להגיע לאבחון, כי ניתן לטפל באופן טבעי ולא צריך להשקיע בכך אלפי שקלים. לבריאות מיכל לזרוביץ N.D, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית נטורופתית ומומחית ברפואה טבעית 0546499302 http://www.ginko-natural.com [email protected]

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים