אנטי אייגינג,

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

10/07/2013 | 08:10 | מאת: משה ברגמן

האם אנטי אייגינג עוזר במשהו ? או שזאת תרמית להוציא מנשים שמסרבות לקבל את העובדה שמזדקנים , ומתכערים כסף רב צנצנת קטנה 300 ש"ח האם ויטמינים נספגים דרך העור ? תודה משה

12/07/2013 | 11:45 | מאת: מיכל לזרוביץ

משה שלום רב, תלוי למה קוראים אנטי אייג'ינג? אם הכוונה רק במריחה של דברים על העור אין לזה טעם. אנטי אייג'ינג אמיתי מתחיל מבפנים. תזונה נכונה, אורח חיים נכון, ובעניין הקרמים וההבטחות כדאי להתייעץ עם גורם מקצועי. יש חומרים שנספגים ויש שלא. לבריאות מיכל לזרוביץ N.D, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית נטורופתית ומומחית ברפואה טבעית 0546499302 http://www.ginko-natural.com [email protected]

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים