מסכה לעיניים

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

28/06/2013 | 11:14 | מאת: טל

שלום רב, האם יש מסכה טבעית שאפשר להכין בבית, עבור עור רגיש במיוחד ,דק ומקומט מסביב לעיניים? תודה רבה.

02/07/2013 | 16:55 | מאת: מיכל לזרוביץ

טל שלום רב, תמעכי חצי אבוקדו+מעט שמן זית ותוסיפי כף דבש אחת. את יכולה להוסיף קצת יוגורט לבן. הייתי מוסיפה גם 2 טיפות שמן אתרי לבנדר טהור. לערבב הכל ואז למרוח על עור הפנים וניתן גם מתחת לעיניים. השאירי למשך 15 דקות לאחר מכן שטפי היטב. לבריאות מיכל לזרוביץ N.D, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית נטורופתית ומומחית ברפואה טבעית 0546499302 http://www.ginko-natural.com [email protected]

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים