אקנה

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

24/06/2013 | 10:38 | מאת: הודיה

למיכל היי, האם טיפול נטורופתי יכול לעזור לאקנה כי רופא העור המליץ לי על רואקוטן ואני יודעת כי יש לו תופעות לוואי לא סימפטיות? הודיה

02/07/2013 | 16:58 | מאת: מיכל לזרוביץ

הודיה שלום רב, טיפול נטורופתי מאד מסייע לאקנה, כי אקנה הוא סימפטום לכך שהגוף לא מאוזן. את מוזמנת ליצור עימי קשר במידה ואת מעוניינת בטיפול אישי. לבריאות מיכל לזרוביץ N.D, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית נטורופתית ומומחית ברפואה טבעית 0546499302 http://www.ginko-natural.com [email protected]

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים