פריאורל דרמטיטיס

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

23/06/2013 | 11:17 | מאת: קרן

כבר קרוב לשנה שיש לי את הבעיה הזאת מסביב לפה. רק לאחרונה גיליתי מה זה. רופאי העור לא הצליחו לעזור לי, כבר פעמיים לקחתי אנטיביוטיקה שעזרה לי למספר שבועות ואז זה חזר שוב. אני לא יודעת כבר מה לנסות ומה לעשות, תוכלי לעזור לי?

24/06/2013 | 09:12 | מאת: מיכל לזרוביץ

קרן שלום רב, אשמח לסייע לך בשיטת טיפול טבעית. לצורך טיפול נכון יש להגיע לאבחון. את מוזמנת ליצור קשר. לבריאות מיכל לזרוביץ N.D, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית נטורופתית ומומחית ברפואה טבעית 0546499302 http://www.ginko-natural.com [email protected]

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים