כוויה

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

12/06/2013 | 22:11 | מאת: עדי

שלום, לפני כעשרה ימים הייתי במקסיקו, שם נכוויותי מחיית ים הדומה בצורתה למדוזה. החיה לא נדבקה לגופי אך ככל הנראה צרבה אותו. יום לאחר מכן הופיעה לי שלפוחית בצוואר ופסים אדומים כהים לאורך כל רגל ימין( יש לציין שכל הכוויות פרוסות על צד אחד של הגוף, על גבי הצוואר, יד ורגל). הבנתי שאין הרבה מה לעשות בנושא פרט לחכות ולתת לזמן לרפאות את העור. כרגע לא נראה שיפור מהותי, אך הבנתי שזהו תהליך ארוך. אשמח לדעת האם יש משהו לדעתך שאפשר לעשות בנושא על מנת שלא תישאר צלקת, וכמו כן, האם אפשרי להיחשף לשמש? ( כדוגמת ללכת לים) או שזה יכול להביא להחמרת הבעיה? תודה מראש.

13/06/2013 | 09:48 | מאת: מיכל לזרוביץ

עדי שלום רב, אני חושבת כי דאי שתגיעי לאבחון כי קשה לייעץ לך דרך הפורום מבלי לראות ולהבין יותר את חומרת הבעיה. בכל מקרה, לא הייתי נחשפת לשמש במצב הזה כי העור רגיש כרגע וחשיפה לשמש רק תחמיר את העניין כולו. אם תרצי טיפול אישי את מוזמנת לפנות לפי הפרטים למטה. לבריאות מיכל לזרוביץ N.D, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית נטורופתית ומומחית ברפואה טבעית 0546499302 http://www.ginko-natural.com [email protected]

18/06/2013 | 17:04 | מאת: מיכל לזרוביץ

טל שלום רב, אין לי ניסיון בטיפול של ליכן סקלרוזיס. זהו מצב שכדאי שתעשי ביקורות אצל רופא עור. בברכה, מיכל לזרוביץ N.D, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית נטורופתית ומומחית ברפואה טבעית 0546499302 http://www.ginko-natural.com [email protected]

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים