סבון

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

10/06/2013 | 23:07 | מאת: קים

שלום. העור שלי יבש מאוד ורגיש מאוד. אם אני מתאפרת אני מנסה להסיר איפור בקרם פנים מיוחד של דקלאור אבל עדיין נשאר שאריות ואני נאלצת להשתמש בסבון. אחרי זה העור ממש מיובש ואדום. איך אני יכולה להסיר איפור איזה מוצרים יש שמתאימים לי כי אני קונה וכלום לא טוב. מגבונים עוד יותר לא טוב. אני צריכה סבון פנים מאוד עדין אולי עם שמן או משהו ואין לי מושג איזה מוצרים קיימים ומאיפה לקנות. שינקה בעדינות ושלא ייבש. אולי משהו מבית מרקחת?...אשמח שתכווני אותי ותגידי לי איזה מוצרים אני יכולה להשתמש ומאיפה לקנות אותם. תודה רבה

11/06/2013 | 19:19 | מאת: מיכל לזרוביץ

קים שלום רב, קיים סבון אורגני מאד טוב. אם את מעוניינת צרי עימי קשר. מיכל לזרוביץ N.D, ד"ר לנטורופתיה נטורופתית ומומחית ברפואה טבעית 0546499302 http://www.ginko-natural.com [email protected]

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים