קיורטן ואדמומיות בעור

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

09/06/2013 | 14:31 | מאת: קטיה

שלום, אני לקחתי חבילה של קיורטן 40 מ"ג במשך חודש כדור ליום. היה יובש בפנים, שפתיים זה אני יודעת אבל מכדור השלישי של חבילה השניה (חודש שני) התחילה אדמומיות בידיים וחזה, האזור אדום, חם ומאוד מגרד בעיקר ידיים. האם זה אחת מהתופעות לוואי הידועות או שכידי לפנות לרופא עור המטפל?

11/06/2013 | 19:21 | מאת: מיכל לזרוביץ

קטיה שלום רב, אני עוסקת ברפואת עור טבעית. לכן הייתי ממליצה כי תפני לרופא אשר רשם לך את התרופה. האדמומיות עשויה בין השאר להיגרם מחשיפה לשמש בזמן נטילת התרופה הזו כי אז העור מאד רגיש... בברכה, מיכל לזרוביץ N.D, ד"ר לנטורופתיה נטורופתית ומומחית ברפואה טבעית 0546499302 http://www.ginko-natural.com [email protected]

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים