עזרה דחופה

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

01/06/2013 | 04:31 | מאת: ליטל

היי אני בת 25 עולה ויורדת במשקל ותמיד היו לי סימני מתיחה בצידי האגן ובירכיים הפנימיות אבל מעולם לא בבטן. פתאום הבחנתי ב2 סימנים אדומים באורך 4-5 ס"מ כמו ורידים על הבטן התחתונה. האם ניתן לעשות משהו שזה לא יתפתח? אפשר לעשות משהו כדי שזה יעלם?? ואם כן אז מה ואיך למנוע? אני מוכנה לקנות כל תכשיר או קרם או שמן שיעזור כי סימנים על הבטן זה ממש דוחה אותי.. אני אעשה הכל.. תודה רבה רבה.

02/06/2013 | 11:38 | מאת: מיכל לזרוביץ

ליטל שלום רב, מאחר וסימני המתיחה אצל טריים (גוון אדמדם) יש מה לעשות. גם תכשיר שמטפל בסימני מתיחה טריים וגם תזונה שעשויה למנוע התפתחות כאלו בעתיד. את מוזמנת ליצור עימי קשר טלפוני. בברכה, מיכל לזרוביץ N.D, ד"ר לנטרופתיה נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית בטיפולים טבעיים www.ginko-natural.com michal@ ginko-natural.com 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים