נגע

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

30/05/2013 | 17:02 | מאת: דן

שלום יש לי בגב נגע שנקרא Seborrheic keratosis חום יפה נחמד קוטר סמ בערך,.מציק טיפה טיפה - וגם : רק שמזיע חזק בקיץ. (רוב היום יושב, פנסיונר ) מרגיש אותו בעיקר שקם משכיבה ונשען על הגב - ומיד שוכח כמעט לכל היום לפעמים מרגישו לדקה פעם פעמיים . מה דעתך: 1)להשאירו?? זה יעלם? או יגדל במשך השנים??יש לי אחד אחר במצח (לא מפריע )שהתפורר לגודל חצי ,וחזר לעגול יפה , ושוב מתפורר - השנה. 2)לחתוך בניתוחון 3)או בחומצה טריכלורואצטית (TCA) בריכוז 85% מה דעתך על שיטה זו? האם שמעת על מקרים שעשו לפי שיטה זו? והאם בכך הרי לא ידע הרופא אם זה היה או זה נגע סרטני בלי לשלוח חתיכה ממנו. תודה על כוללל התשובות

02/06/2013 | 11:58 | מאת: מיכל לזרוביץ

דן שלום רב, אני מציעה לך לפנות לפורום רפואת עור קונבנציונית כי כאן זה פורום לרפואת עור טבעית. בכל מקרה לאחר ההוצאה של הנגע אין צורך להיות במעקב או טיפול כלשהוא. בברכה, מיכל לזרוביץ N.D, ד"ר לנטרופתיה נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית בטיפולים טבעיים www.ginko-natural.com michal@ ginko-natural.com 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים