הרפס חוזר בשפתיים

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

28/05/2013 | 21:21 | מאת: תמר

בזמן האחרון אני חוטפת לא מעט פעמים הרפס בשפה. תמיד בשפה התחתונה בצד שמאל. אני חושבת שנדבקתי ממישהו שיצאתי איתו בעבר. כרגע מה שמטריד אותי זה קודם כל האם זה מדבק במין אוראלי? ודבר שני איך ניתן להפחית את תדירות ההתפרצות שלה?

02/06/2013 | 12:03 | מאת: מיכל לזרוביץ

תמר שלום רב, הרפס בשפתיים יכול להדביק באמצעות מין אוראלי. כדי להפחית תדירות ההתקפים כדאי שתגיע לאבחון כדי להבין מה הסיבה שאת נתקפת בתופעה לעיתים קרובות ובהתאם יותאם לך טיפול אישי. בברכה, ד"ר מיכל לזרוביץ, N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית ברפואה טבעית www.ginko-natural.com [email protected] 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים