ניזורל

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

24/05/2013 | 18:11 | מאת: איתי

שלום. לפני כשנה,בתחילת הקיץ החלו להופיע על איזור החזה ומעלה אצלי כתמים אדומים שלא נעלמו.לאחר פגישה עם רופא עור הוא הסביר לי שמדובר בפטריות שמש ונתן לי מרשם לכדורי ניזורל.הוא גם אמר שהפטריות כנראה יחזרו שוב בשנה הבאה ובכל קיץ למעשה. הכדורים אכן עזרו באופן מיידי ואכן גם הפטריות חזרו השנה. הבעיה שאני לא זוכר את המינון של לקיחת הכדורים,מלבד העבודה שצריך לקחת אותם אחרי האוכל.לכן רציתי לדעת מה כמה פעמים ביום צריך לקחת ולכמה זמן? תודה!

26/05/2013 | 07:15 | מאת: מיכל לזרוביץ

איתי היי, פורום זה עוסק ברפואה טבעית. ניזורל אייננה תרופה טבעית ולכן אם ברצונך לטפל באמצעות ניזורל עלייך לשאול את רופא העור שלך. אבל יש טיפול טבעי לבעיה זו שפותרת את הבעיה מהשורש וזה לא טיפול סימפטומטי בלבד. פטרית שמש נגרמת מפטריית שמר הנקראת פיטיריוספורום אובלה, בדרך כלל מופיע באיזורים שמנוניים של העור (חלק עליון של הגב, הצוואר, זרועות, קדמת החזה). בכל מקרה אני הייתי ממליצה לך לנסות טיפול טבעי לתופעה הזו על מנת לנטרלה מן השורש ולא להסתפק בטיפול סימפטומטי בלבד. הטיפול כולל שימוש בתזונה נכונה, צמחי מרפא, טיפול בשמנים אתריים. בברכה, ד"ר מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית בטיפולים טבעיים www.ginko-natural.com michal@ ginko-natural.com 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים