פיטרייה

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

19/05/2013 | 14:07 | מאת: לידיה

שלום רב, האם יש טיפול טבעי לפיטרייה בפה אצל תינוקת בת שלושה חודשים ובמקביל טיפול בפטמות?

23/05/2013 | 06:34 | מאת: מיכל לזרוביץ

לידיה שלום רב, בהחלט ניתן לטפל. הנטורופתיה מאמינה כי חשוב מאד לטפל בגורם לבעיה ולא להתמקד רק בסימפטומים. לכן את מוזמנת לטיפול יחד עם ביתך. דרך הפורום אני יכולה לתת לך טיפ: אפשר להוסיף חיידקים טובים-פרוביוטיקה בצורת אבקה לשתיה של התינוקת. בברכה, ד"ר מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית בטיפולים טבעיים www.ginko-natural.com michal@ ginko-natural.com 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים