כתמים חומים

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

15/05/2013 | 18:17 | מאת: סתיו

אני בת 16 והתחילו להופיע לי מעט כתמים חומים בצורה של אליפסה או עיגול ואיש כמה שנראה שהם התחברו ביד שמאל ובבטן בערך 10 יש לי תור לרופא עור אבל אשמח להסיר דאגה מליבי

23/05/2013 | 06:47 | מאת: מיכל לזרוביץ

סתיו שלום רב, זה מסוג הדברים שצריך לאבחן ולא ניתן לנחש. יש לאבחן לפני שנותנים לך עצות. את מוזמנת ליצור עימי קשר לקביעת תור בקליניקה. בברכה, ד"ר מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית בטיפולים טבעיים www.ginko-natural.com michal@ ginko-natural.com 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים