בוהן ימין

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

03/05/2013 | 19:07 | מאת: ענתי

לפני כחודשיים גיליתי פטריה מתחת לציפורן בבוהן ימין.טיפלתי בטיפות mycro clear וכרגע הבוהן ללא ציפורן כמעט בכלל. איך אדע אם יש פטרייה עדיין? האם עלי להמשיך טיפול כלשהוא? הבשר מתחת לציפורן חשוף ולא מאד כואב,האם עליי לחבוש כל הזמן למניעת זיהום? תודה מראש ענת

06/05/2013 | 18:40 | מאת: מיכל לזרוביץ

מי המליץ לך על הטיפול? בברכה, ד"ר מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית בטיפולים טבעיים www.ginko-natural.com michal@ ginko-natural.com 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים