פריחה

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

02/05/2013 | 21:25 | מאת: מודאגת

שלום,כבר 3שבועות יש לי פריחה בגוף בגב ובית החזה בעקר.רופאת עור אמרה לי שזה נגרם מוירוס שקשור בעונת המעבר וזה יכול לקחת אפילו 10 שבועות.בינתים זה מגרד מאד ולא נראה טוב .אולי יש איזה פתרון טבעי לבעיה זו?(צמחי מרפא )אודה לך על תשובתך המהירה.

06/05/2013 | 18:41 | מאת: מיכל לזרוביץ

שלום רב, זה מסוג הדברים שצריך לאבחן ולא ניתן לנחש. יש לאבחן לפני שנותנים לך עצות. את מוזמנת ליצור עימי קשר טלפוני. בברכה, ד"ר מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית בטיפולים טבעיים www.ginko-natural.com michal@ ginko-natural.com 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים