קרחות בזקן בעקבות אקנה בפנים

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

30/04/2013 | 19:55 | מאת: אביחי

אהלן, נושא שמאוד מתריד אותי בזמן האחרון, אני בן 22 עם אקנה קל- קל מאוד בד"כ, בזמן האחרון האקנה החמיר וזה מאוד מתריד אותי כי יש לי כמה צלקות בראש מאקנה שגרמו לקרחות אומנם קטנות אבל לא צומח בהן שיער, האם אותו דבר יכל לקרות גם בפנים שלי? פצעים מוגלתיים שיגרמו לצלקות וקרחות בזקן\שפם? מאוד מתריד אותי אשמח אם אם בעל מקצוע ישלול את האפשרות :) והאם הנדק קבוע או בר חלוף? תודה רבה רבה!!

06/05/2013 | 18:51 | מאת: מיכל לזרוביץ

אביחי שלום רב, כל פצע יכול לגרום לכתמים ואם מתעסקים איתו יכול לגרום לצלקת. מעבר לכך אני מזמינה אותך לאבחון אישי. זה מסוג הדברים שצריך לאבחן ולא ניתן לנחש. יש לאבחן לפני שנותנים לך עצות. אתה מוזמן ליצור עימי קשר טלפוני. בברכה, ד"ר מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית בטיפולים טבעיים www.ginko-natural.com michal@ ginko-natural.com 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים