אורתיקריה פיגמנטוזה.

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

25/04/2013 | 13:01 | מאת: גלגולה

שלום ואהלן.. בני בן חמישה חודשים מתוק וגדל יפה עם הנקה בלבד. כשהיה בן חודש הבחנתי בכתמים בכל גופו הנראים כאבעבועות רוח. לאחר ביקור אצל רופא הילדים והפניה לרופא עור הוא אובחן כסובל ממאסטוציטוזיס, אורתיקריה פיגמנטוזה. הרופא אמר שזה יעבור עד גיל 3.... וסיפר כי אם זה יגרד אז ניתן לטפל בסטרואידים להקלה. בני ישן קל מאוד, מקסימום שעתיים שלוש, גם בלילה וגם ביום. יש לי מספר שאלות: 1. אני מעוניינת לדעת אם אפשר להקל עליו בדרכים אלו או אחרות, 2. האם מחלת עור כזו היא כרונית לכל החיים? 3. מה הגורם לכך? גנטיקה? משהו נפשי? עור רגיש ? (אנחנו ג'ינגי'ם...) 4.האם מחלה זו אופיינית לגיל כה צעיר? אנו מודים לכם על תשובתכם... הורים סקרנים

27/04/2013 | 16:31 | מאת: מיכל לזרוביץ

שלום רב, זה מסוג הדברים שצריך לאבחן ולא ניתן לנחש. יש לאבחן לפני שנותנים לך עצות. בברכה, ד"ר מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית בטיפולים טבעיים www.ginko-natural.com michal@ ginko-natural.com 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים