פסוריאזיס

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

17/04/2013 | 11:57 | מאת: שירי

מיכל שלום. בתי בת ה-9 סובלת מפסוריאזיס רבדי שפרץ לפני כשנתיים וחצי כאשר התחילה ללמוד בכיתה א, התחיל בקשקת עבה בראש וכיום עבר לכתמים קטנים באיזור הבטן, בית השחי ואפילו אדמומיות מעל העין השמאלית. פניתי למאבחנת באירידיולגיה שטרם נתנה לי תשובה ועלויותיה יקרות לדעתי. מה ניתן לעשות בשלב זה מבחינה תזונתית?? תודה

27/04/2013 | 16:35 | מאת: מיכל לזרוביץ

שירי שלום רב, זה מסוג הדברים שצריך לאבחן ולא ניתן לנחש. יש לאבחן לפני שנותנים לך עצות. אינני יודעת מה מצבה של ביתך ומה מקור הבעיה. בברכה, ד"ר מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית בטיפולים טבעיים www.ginko-natural.com michal@ ginko-natural.com 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים