קיורטן ואלכוהול

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

11/04/2013 | 20:26 | מאת: יותם

אני לוקח קיורטן כבר 45 ימים בהנחיית רופא העור שלי, כרגע אני בחודש השני, לוקח 20 מ"ג ביום. ביום שני הקרוב יום העצמאות ורציתי לדעת אם אני אפסיק לקחת את הכדורים היום אוכל לשתות אלכוהול ביום העצמאות. תודה מראש.

27/04/2013 | 16:29 | מאת: מיכל לזרוביץ

יותם שלום רב, קצת באיחור. אבל באופן עקרוני שילוב של אלכוהול ורואקוטן עלול לגרום לתחושה לא טובה ודופק מהיר, בנוסף שילוב זה גם יוצר עומס על הכבד והדבר יכול לגרום לשינוי בתפקודי הכבד. קיימים גם דיווחים כי כמות אלכוהול רבה יחד עם רואקוטן גורמת לעלייה בשומני הדם והרגשה כללית רעה. לכן מומלץ להימנע משימוש באלכוהול יחד עם הרואקוטן ולפחות שבועיים עד שלושה לאחר תום הטיפול בתרופה.. כמות אלכוהול מועטה פעם בשבוע אפשרית. בברכה, ד"ר מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית בטיפולים טבעיים www.ginko-natural.com michal@ ginko-natural.com 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים