האם טיפולי פסוריאזיס נכללים בביטוח בריאות כללי

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

03/04/2013 | 10:33 | מאת: קשקשן

שלום רב, אני סובל מקשקשים שנים רבות, בשנים האחרונות גם סביב האף, וממש לאחרונה יש לי אדמומיות בבית השחי. כשהלכתי לרופא עור, עוד לפני שזה הופיע בבית השחי, הוא אמר לי שיש לי סבוריאה על גבול הפסוריאזיס ורשם לי ניזורל קרם, יחד עם שמפו אגיספור. עכשיו כשזה הופיע גם בבית השחי אני חושש לשוב אליו לפני שאוודא שאני מבוטח לטיפולים שקשורים בזה. לאחרונה ביטלתי את הביטוח "מושלם פלטינום" שהיה לי, ואני חושש לאבד את זכויותיי. האם יש הבדל בין מבוטחי בריאות רגילים למבוטחי "מושלם" וכדומה בטיפולים בפסוריאזיס? תודה.

10/04/2013 | 13:26 | מאת: מיכל לזרוביץ

שלום רב, למה שלא תברר בביטוח המושלם של הקופה? בברכה, ד"ר מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית בטיפולים טבעיים www.ginko-natural.com michal@ ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים