פצעונים

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

01/04/2013 | 14:57 | מאת: דן

שלום אני יושב כל היום (אחרי תאונה)ואם לא קם כל חצי שעה מתחמם הירך העליונה והישבן . ומתחיל אודם ואחכ פצעונים קטנים-שוכב קצת יותר זמן במשל היום וזה עובר.יש לך רעיון ?-משחה?תמצית?או??? כדי להוריד פצעון "תינוק " ולא לשכב עד שיעבור ,שלא יתפתח לל תודה

10/04/2013 | 11:56 | מאת: מיכל לזרוביץ

דן שלום רב, במצב כזה חשוב לבצע שינויי תנוחות. קצת לעמוד, אם מותר לך ללכת מה טוב, גם בשכיבה חשוב לשנות צדדים כדי שלא יתפתח פצע/ונים. אפשר למרוח קרם הגנה כמו קרם על בסיס צמחים כדי להגן על המקומות המסויימים. אבל החשוב ביותר זה שינוי תנוחה. בברכה, ד"ר מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית בטיפולים טבעיים www.ginko-natural.com michal@ ginko-natural.com 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים