ניקוי טבעי לפנים ע''י שמן במקום סבון ?

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

22/03/2013 | 14:39 | מאת: טל

שלום רב, אני בת 30 יש לי עור מאוד מאוד יבש אבל יש לו אקנה שמגבר בסמוך למחזור החודשי,לא מוגלתי ,רק לעתים רחוקות באזור הלחיים ובצדי הפנים , בנסוף העור שלי מאוד לבן ונוטה לאדמומיות ,קוסמטיקאית טבעית אמרה לי לא לנקות יותר את הפנים עם סבון בגלל שהוא פוגע בעור הפנים היבש שלי יותר ואני צריכה לנקות עם שמן טבעי איזה שמנים יכולים להתאים לנקות ולחטא את עור הפנים במקום סבון? קראתי ששמן שקדים בערבוב עם שמנים כמו גזר,גרניום,קמומיל יכולים לחטא ולנקות האם נכון?

23/03/2013 | 16:01 | מאת: מיכל לזרוביץ

טל שלום רב, את יכולה לנסות לנקות עם שמן צמחי גזר והוסיף טיפה של שמן אתרי לוונדר. אבל יש סבונים אורגניים שיותר מתאימים לניקוי פנים ולאחריהם מורחים קרם לחות. בברכה, ד"ר מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית בטיפולים טבעיים www.ginko-natural.com michal@ ginko-natural.com 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים