ניקוי רעלים (דטוקס)

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

01/03/2013 | 05:20 | מאת: טליה

מיכל שלום, האם ניקוי רעלים עוזר לעור הפנים? איפה אפשר לעשות? טליה

01/03/2013 | 07:19 | מאת: מיכל לזרוביץ

טליה שלום רב, ניקוי רעלים יעיל להרגשה טובה יותר וגם משפר את מראה עור הפנים ומנקה אותו. בתהליך לומדים על תזונה נכונה ותוך כדי יורדים במשקל. את יכולה לבצע את התהליך אצלי בסדנא אשר נפתחת במרס או באופן אישי. בברכה, ד"ר מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית בטיפולים טבעיים www.ginko-natural.com michal@ ginko-natural.com 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים