קמטים מטרידים

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

24/02/2013 | 20:24 | מאת: סיון

שלום אני בת 33 התחילו להופיע אצלי מסביב לאזור העיניים קמטים קווים לא יודעת איך לקרוא להם ופתאומיות מה הסיבה לזה כי זה מאווד מציק לי למרות שאני אישה שומרת ומשתמשת בקררמי לחות כל הזמן עשיתי בדיקת דם והכל אצלי תקין חוץ מויטמין ד שהוא מאוד נמוך אצלי ואני כבר חודשים לוקחת אותו , האם אני צריכה להי=חליף את המייקאפ ?? או לא יודעת מה לעשות

27/02/2013 | 06:46 | מאת: מיכל לזרוביץ

סיון שלום רב, קמטים יכולים להיגרם ממספר סיבות. ראשית עם הגיל אנו מאבדים מכמות רקמת הקולגן, חשיפה לשמש, תזונה לא מתאימה ועוד....תרגילי פנים ועיניים יכולים לעזור וכן תזונה נכונה. קרם הזנה עשיר עשוי לשפר את מרקם העור אך לא להעלים קמטים. ברכה, ד"ר מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית בטיפולים טבעיים www.ginko-natural.com michal@ ginko-natural.com 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים