אנטי אייג'נג

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

12/02/2013 | 23:45 | מאת: ענת

היי שלום מיכל, אני בת 54 עם עור פנים סביר התחלה קלה של שקעים בלחיים, וכן טיפה של נפילה בקו הלסת אוזן, משתמשת בחומצה לאקטית 10% וכן ב-AHA 15%, שאלתי היא האם עם תרגילי פנים באופן יום יומי זה ימנע בעתיד נפילה יותר ו/או ניתוחי פנים? תודה

15/02/2013 | 05:26 | מאת: מיכל לזרוביץ

ענת שלום רב, תרגילי פנים / התעמלות פנים יעילים למניעה וגם לטיפול בבעיות קיימות כמו קמטים, עור נפול. המטרה למצק את העור ולטפל בקמטים. ראי את תוכניתי בה הופעתי אצל פרופ' רפי קרסו בנושא זה: http://www.youtube.com/watch?v=tjkrd4JWRR8 בברכה, ד"ר מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית בטיפולים טבעיים www.ginko-natural.com michal@ ginko-natural.com 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים