שיזוף

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

11/02/2013 | 00:10 | מאת: ליטל

שלום לך, לפני כעשרה חודשים השתזפתי מאוד במהלך יומיים בחוף הים ללא קרם הגנה. אמנם לאחר מספר ימים חל שיפור במצב העור לאחר החשיפה הממושכת, אבל הבעיה היא, שעד היום גוון העור בכל הגוף, עדיין לא חזר לגוון המקורי שלו לגמרי. האם זהו מצב הפיך? מה אוכל לעשות בנידון? אם אתחיל להשתמש מעכשיו בקרם שיזוף בכל יציאה שלי החוצה (דבר שלא עשיתי עד היום) זה יועיל לכך? תודה מראש.

15/02/2013 | 05:42 | מאת: מיכל לזרוביץ

ליטל שלום רב, רצוי להשתמש בקרם הגנה בכל יציאה לשמש. מעבר לכך, כדי לעזור לך אני צריכה לאבחן ורק אז להתאים לך טיפול ברפואה הטבעית. בברכה, ד"ר מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית בטיפולים טבעיים www.ginko-natural.com michal@ ginko-natural.com 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים